Bredt udvalg af svejsemetoder 

Svejsning er den mest anvendte metode til at sammenføje stål materialer.
Vi benytter et bredt udvalg af svejsemetoder og råder over det mest avancerede udstyr til svejsning.
Vores faglærte smede svejser i både sort stål, også kaldet karbon stål, i rustfast stål og i aluminium.
Inden for svejseprocesser benytter vi blandet andet:

TIG svejsning

TIG svejsning benytter vi hovedsageligt til sammenføjning af rustfaste ståltyper, men vi benytter også metoden til sort stål og aluminium. TIG svejsning er forkortelsen for: Tungsten Inaktiv Gas svejsning.
Vores avancerede TIG svejseværker er udstyret med både puls og automatisk tråd fremføring.

MIG og MAG svejsning

Ved MIG og MAG svejsning benyttes en tråd som enten er en massiv tråd eller en pulverfyldt rørtråd. Tråden fremføres af svejseværket og smelter sammen med basematerialet som skal sammenføjes. Der benyttes en beskyttelsesgas til svejseprocessen og om denne gas er aktiv eller inaktiv fortæller hvilken proces der benyttes.
MIG står for Metal Inaktiv gas og MAG står for Metal Aktiv gas.
Disse svejseprocesser kan benyttes til endda meget kraftige sammenføjninger og hos AVOS- Onsite har vi ekspertisen til at sammenføje meget kraftige stålkonstruktioner og svejsninger op til eks. 130mm plade hvor den styrkebærende svejsning opbygges af mange enkelt strenge og til sidst får minimum samme styrke som selve udgangsmaterialet.

 

For at opnås den mest optimale svejsning er det vigtigt at svejsestillingen altid er den korrekte.
Hvordan svejsningen skal udføres beskrives i en WPS, Welding Procedure Specification. Denne specifikation beskriver hvordan svejseren skal udføre sin svejsning, hvilke parametre svejseværket skal indstilles til, og hvilken svejsestilling der skal anvendes.

For altid at kunne opnå den optimale svejsestilling anvender vi hos AVOS et omfattende udvalg af svejsemanipulatorer. Vi råder over manipulatorer helt neden fra nogle få hundrede kilo op til udstyr som kan håndtere 15 tons emner. Manipulatorerne gør det muligt at rotere og positionere det emne som skal svejses i den korrekte stilling hver gang og under hele svejseprocessen.

 

 

For at kunne dokumentere vores svejsearbejde har vi hos AVOS A/S omfattende certificeringer.
For uden vores ISO certificering  er vi også certificeret efter EN 1090 EXC 4 og EN3834 Part 2.
Dette gør at vi kan dokumentere vores svejsearbejdet til det man kalder fuldstændige krav, og altså den højeste dokumentation man kan opnå.
For at sikre at svejsningerne overholder alle krav kontrolleres svejsningerne som oftest med NDT (Non Destructive Test) hvor svejsningerne undersøges for revner, rodfejl osv.
På denne måde sikres vi at vores kunder får det optimale produkt.

Kontakt os!

Et stærkt team med stor erfaring står klar til at hjælp dig.
Kontakt os

Brandlukning og brandtætning

Læs mere

Industriens Skadestue

Læs mere
Cookies
2024 © Envatek
Dixon Creatives